מי אמר סלט שורשים, שמן אגוזים וגורגונזולה, ולא קיבל
בספרי הפסיכיאטריה יש תופעה שנקראת ״סינדרום ירושלים״. אנשים באים לירושלים ויוצאים מדעתם. עד שנת 2006 הסיבות לזה היו ברורות – מי שהיה רעב, בשבת בבוקר או באמצע הלילה למשל, היה יכול לרוץ ברחובות מצד אחד של העיר לצידה השני, אבל שבע הוא לא היה יוצא מזה. אז אנשים השתגעו. אבל אז פתחנו את זוני, בקומה השנייה של בניין היסטורי באמצע המדרחוב, ופתרנו את הבעייה הזו. לא שאנחנו חושבים שמגיע לנו יקירי העיר בגלל זה. אנחנו מספיק שמחים שאנשים באים אלינו ויוצאים שבעים, שמחים ושפויים. פילה ברוטב פורטובלו ברנדי ושמנת והזוני בורגר שלנו הפכו כבר מזמן למילים שגורות בעגה הירושלמית, והפרנץ׳ טוסט, הוא עצמו כבר נהיה אחד מאבות המזון המקומיים.
Zuni (זוני בשבילכם) היא ביסטרו וקפה ובר, ובעצם היא החיים. לעיתים באים לאירועים חגיגיים, כמו ימי הולדת או הצעות נישואין, ובשאר הימים באים לארוחת בוקר או צהריים, ערב או בראנץ׳, לקפה ועוגה, לקציצות טלה וסלק, לנזיד ירקות וקארי. יש אנשים שלא עוברים סופשבוע בלי אומלט תרד, זוקיני ופרמזן, ויש כאלה שלא מעבירים כאב גרון בלי תה עם לימון אצלנו. כשתצאו מכאן, תרגישו טוב. זה נורא חשוב לנו.